Lonen

Salarisadministratie

Medewerkers helpen de onderneming verder groeien. Salarisadministratie hoort daar bij, maar daar komt meer bij kijken dan alleen een salaris-uitbetaling. Bij WVO accountants kunnen we deze zorg overnemen. Wij zorgen dat de loonaangifte op tijd wordt ingediend en de salarisadministratie op orde is. Kortom: jij de betaling, wij de rest.

Contracten opstellen

Nieuwe werknemer aangenomen? Een mooie kans voor het bedrijf. Maar ook een spannende stap! Met nieuwe medewerkers in dienst komen kansen maar ook verantwoordelijkheden. Bij WVO accountants helpen we graag om een arbeidscontract op te stellen. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is!

Loonaangiftes

Als werkgever moet je elke maand loonaangifte doen voor de loonheffingen. Dit vraagt de nodige kennis van alle specifieke regelingen en kostbare tijd. Bovendien is het van belang dat de aangifte op tijd wordt gedaan en betaald. Veel ondernemers besteden hun kostbare tijd liever aan hun eigen onderneming. Bij WVO accountants nemen wij deze zorg graag van je over.

Pensioenaangiftes

Net als de loonaangifte moet ook de pensioenaangifte, wanneer er pensioenpremie wordt afgedragen voor de medewerkers, periodiek worden gedaan. Bij WVO verzorgen wij de pensioenadministratie gemakkelijk en snel. Dat scheelt weer een hoop tijd.

HR Advies

Niet alles is alledaags en als werkgever kan je soms tegen ongebruikelijke situaties aanlopen waarbij het fijn is om even te schakelen met experts. Bij WVO hebben we deze expertise in huis en ondersteunen we jou graag met professioneel advies.

Oplossen van financiële vraagstukken

Cashflow problemen? Een lening nodig? Veel openstaande debiteuren? Met behulp van de expertise van onze accountants kan jij de financiële keuzes maken die ervoor zorgen dat jouw bedrijf gezond wordt én blijft!