Branches van WVO

Zorg

De hele dag afspraken met patiënten en dan in de avond- of weekenduren nog de boekhouding bijhouden. Het voeren van een goede en juiste administratie is vaak niet het hoofddoel, maar kan wel veel tijd opeisen binnen de zorg. Tijd die je liever besteedt aan patiënten. Bij WVO accountants hebben we een ruime ervaring bij het ondersteunen van zorgaanbieders met het voeren van hun administratie.

Daarbij zien wij dat veel zorg specialisten geen real-time inzicht hebben in hun financiële administratie. Wij kunnen een koppeling inrichten met Infomedics. Daarmee geven we actueel inzicht in de financiële status, het hele jaar door. 

Tandarts dienst
Kleren kiezen mode branche

Retail

Retail is een uitdagende markt met veel ontwikkelingen. Steeds meer consumenten oriënteren zich online en doen hier hun aankopen. Dit zorgt voor verschillende verkoopkanalen en vraagt om de daarbij passende investeringen. Wij kunnen helpen door inzicht te geven in jouw huidige financiële situatie. Wij koppelen kassasystemen, webshops en voorraadbeheersystemen aan jouw administratie. Deze gegevens stellen jou in staat om snel in te spelen op de wisselende trends. 

Bouw

Ondernemers in de bouw zijn bij uitstek vaklui met een eigen expertise. Wij begrijpen het helemaal als jij geen zin hebt om daarnaast ook nog de bonnetjes na te tellen! Wij nemen dit graag van je over. Bij WVO verzorgen we de administratie van vele ondernemers in de bouw en weten we dan ook precies welke regelingen er allemaal zijn. Zo hoef jij je niet langer zorgen te maken over de belastingdienst en het verwerken van de administratie, en betaal je niet te veel! Wanneer de projecten groter worden groeien wij met je mee. We geven inzicht in welke projecten winst opleveren en waar extra aandacht naar toe moet. 

Bouw overleg
Ecommerce winkelwagentje

E-commerce

De ontwikkelingen binnen de E-commerce volgen zichzelf in razend tempo op. Niets fijner dan dat jouw bankrekening dat tempo bijhoudt. Bij WVO zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT, startups en E-commerce. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop (bv. Lightspeed, Shopify of Magento) direct koppelt met de boekhouding. Samen zorgen we ervoor dat jouw financiële plaatje klopt en real-time is. Ook wanneer jouw zaak zich tot over de grens heen uitstrekt kunnen we jou adviseren over de fiscale regels die voor jou van toepassing zijn. Wacht dus niet langer en zorg dat je administratie net zo digitaal is als jouw onderneming.

Horeca

Als horecaondernemer ben jij er uiteraard op gericht om het de gast zoveel mogelijk naar wens te maken. Bonnetjes, btw en boekhouding waren daarbij waarschijnlijk niet de zaken die je als eerste voor ogen had. Bij WVO accountants doen wij dit graag voor je, en met een goede boekhouding til jij jouw bedrijf naar een hoger niveau. Zo werken we uiteindelijk samen aan een gezonde onderneming en een geweldige horecaervaring voor jouw gast.  

Tappen van bier